fbpx

IGG Winter Challenge #1

Indoor Golf Group Winter Challenge är MoreGolf Mastcard Tours inomhustour för herrar med 3 tävlingar som spelas i TrackMan-simulatorer och är öppen för både proffs och amatörer. IGG Winter Challenge #1 är den första tävlingen och ingår i tourens Order Of Merit. Topplaceringarna i OOM tilldelas Wild Card till Indoor Golf Group Challenge på Allerum GK v.34 2022.

Information

Speldatum: 22-28 november 2021 (kl 8-21)
Sista anmälningsdag: 19 november kl 18:00
Deltagare: Öppen för Nordiska proffs och amatörer (max 3,4 i Hcp)
Prispengar: Minimum 100 000 SEK
Startavgift: 1000 SEK för proffs (PGA & NA) och 550 SEK för amatörer (AM & REAM)
Simulatorhyra: Ingår i startavgiften för proffs och amatörer på alla IGG-center. Utanför Sverige gäller rådande hyra för TrackMan-simulatorer.
Spelplats Sverige: Valfritt Indoor Golf Group-center (länk)
Spelplats övriga länder: Valfri facilitet med TrackMan-simulator
Max antal spelare: Obegränsat
Länk till anmälan: https://golf.se/for-spelaren/tavlingar/more-golf-mastercard-tour/winter-series/igg-winter-challenge/

Spelinställningar i TrackMan
 • Course: Muirfield Village G.C.
 • Format: 18 holes Strokeplay
 • Tee: Memorial, 6897 meters
 • Fairway Firmness: Medium
 • Green Firmness: Hard
 • Pins: Hard
 • Wind: Calm
 • Putting: Manual (gimmie <2,4 meters)
 • Stimp: 11

I Sverige är Indoor Golf Groups anläggningar exklusiv spelplats för tävlingen (ev tävlingsronder som spelas i andra anläggningar i Sverige är inte valida). Tävlingsronder kan spelas mellan kl 8-21 på alla IGG-center på bemannade tider, för bästa möjlighet till teknisk support. Utanför Sverige kan Nordiska spelare spela i valfri anläggning men utan garanti på tekniskt support.

Starta tävlingen i TrackMan:

 1. Tävlingsinbjudan skickas till den mailadress du har registrerat på ditt GolfBox-konto där du anmälde dig. Acceptera inbjudan. OBS! Din TrackMan-profil måste vara registrerad på samma mailadress som du fick inbjudan till för att du ska kunna hitta och starta tävlingen.
 2. När du kommer och ska spela på ett IGG-center, börja direkt med att logga in på din TrackMan-profil och spela din runda inloggad. Du trycker på Sign in för att logga in, längst ner till vänster på skärmen. Det är inte tillåtet att spela som Guest Player.
 3. Ditt Username i TrackMan måste vara samma som ditt riktiga namn – det är ditt Username som kommer synas i leaderboards i TrackMan.
 4. När du är inloggad på din profil hittar du tävlingarna du accepterat inbjudan till under Tournaments, som heter IGG Winter Challenge #1, #2 och #3. 
 5. Filma din runda med mobilkamera. Detta måste göras p.g.a. 1) man ska kunna validera att man själv har spelat sin runda 2) vid eventuella tekniska problem finns möjlighet för dommarkommittén att använda videon för bedömning om korrigeringar i resultat.
 6. Spela klart rundan – när du väl har startat har du inte möjlighet att avbryta och spela om.

Muirfield grundades 1974 av Jack Nicklaus och kallas i folkmun för Jack´s place. Här arrangeras the Memorial Tournament varje år på PGA Tour. Inför turneringen 2021 renoverades banan och denna version i TrackMan är den uppdaterade bandesignen.

  Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
  Integritetspolicy