fbpx

FÖR DIG SOM TRÄNAR ÅRET RUNT

Elitkortet

Du som har golf som din första sport och vill träna mycket kan efter godkännande av din lokala IndoorGolf-anläggning köpa något av dessa kort. Kortet är personligt och gäller endast för din egen träning och spel. Du kan endast spela och träna med andra som har ett liknande kort på dina bokade tider.

Det kommer finnas ett begränsat antal av dessa kort till varje anläggning och du måste därför först få godkänt innan du lägger en beställning på detta kort. (Ev. beställning där inget godkännande finns kommer annulleras och/eller återbetals)

4 steg för att köpa ett kort:

  1. Använd formuläret på denna sida eller hör av dig till anläggningen. Berätta lite om dig själv och din golfsatsning. Vi vill gärna veta var och med vem du tränar. Efter att du fått ok genomför du steg 2.
  2. Teckna medlemskap i Member Club Indoor Golf, om du inte redan har ett sådant. Kostar 200 – 400 kr beroende på vilken åldersgrupp du tillhör.
  3. I och med ditt medlemskap på Indoor Golf har du nu ett konto på Matchi som vi kopplar ditt Elitkort till. Det är detta Matchi-konto du ska använda vid bokningar och betalningar av dina spel- och träningstider.
  4. Köp Elitkortet.

Allmäna villkor:

  • Du kan boka max 1 timme innan tidens början
  • Du kan boka max 1 tid åt gången
  • Tillsvidare kan du boka alla tider. Under kvartal 1 2021 kommer bokningsbara tider omfatta måndag-fredag 07-17 samt 21-23, och lördag-söndag 07-11 samt 21-23 beroende på beläggningstryck i anläggning
  • Vid hög beläggning kommer vi garantera att det finns träningstider för innehavare av dessa kort.
  • Detta kort gäller också under sommarsäsongen så att du kan komma in till Indoor och träna.

Pris:
4000 kr
Väljer du att betala månadsvis betalar du istället  400 kr/mån i 12 månader (totalt 4800 kr)
Månadsbetalningar dras automatiskt varje månad från det kort du använder vid ditt köp i 12 månader. 

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
Integritetspolicy