fbpx

Matchspelet Säsong 2 – Sista anmälningsdag

21 januari1400 SEK
Laddar Evenemang

Matchspelet Säsong 2 – Var med och tävla

Nu har vi öppnat anmälan till Matchspelet – Säsong 2!

Matchspelet är ett seriespel som kommer pågå på alla våra centers. Varje serieomgång pågår 7 veckor och vi kör en serie på hösten och en på våren.

TÄVLINGSREGLER

Matchspelet pågår 7 veckor på hösten och 7 veckor på våren.

Spelform
FOURSOME MATCH, 18 hål utan hcp, med puttning (gimmie <2,4 m). Det lag som vinner matchen eller leder när tiden är slut vinner och tilldelas 1p. Vid lika resultat får man 0,5 p var. Se mer detaljer om spelformen längre ner.

Speltid 1,5 tim

Speldagar
Div 3 & 4* måndagar 18:30 – 20:00
Div 1 & 2* måndagar 20:00 – 21:30

Divisoner
En division innehåller max 8 lag. Efter 7 spelade veckor görs en omranking i divisionerna. De två första lagen flyttar upp en division och de två sista lagen flyttar ner en division. Den första omgången/rankingen görs utifrån att vi grupperar divisionerna utifrån anmälda spelares HCP.

Pris 1400 kr/termin & lag (700 kr/pers)
Du anmäler dig och din spelpartner genom att köpa Matchspelet på länken här nedanför. Sista dag för anmälan 21/1.

Matchstart – 24/1
Sista anmälningsdag 21/1

Mer info om Foursome Match
I foursome spelar två partners tillsammans genom att slå vartannat slag tills man hålat ut. Man slår dessutom ut på vartannat hål, dvs den ena slår alltid ut från udda hål och den andra från jämna, och fortsätter därifrån att slå växelvis.

I matchspel kan man vinna, förlora eller dela ett hål. Om man vinner första hålet är man ”1 upp”, och håller koll på ställningen genom att räkna ”1 upp, 2 upp” osv. Leder man med t ex 2 upp med 2 hål kvar att spela kan man som sämst dela matchen, då är man ”dormy 2”. Om ett lag leder med t ex 3 upp med 2 hål att spela är matchen avgjord och resultatet blir då 3&2 (3 upp med två hål att spela).

Detaljer

Datum:
21 januari
Pris:
1400 SEK
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
https://indoorgolfgroup.se/matchspelet/

Plats

Alla IGG-center
Sverige

Arrangör

Indoor Golf Group
E-post:
kundservice@indoorgolfgroup.com
View Arrangör Website

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy