fbpx

Spela alla 13 svenska banor i TrackMan

Spela alla 13 svenska banor i TrackMan 1828 1030 Indoor Golf Group

Det finns 13 svenska banor i TrackMan!

Här är vår topp-5 lista!

I TrackMan finns det 13 svenska banor som du kan spela. Vi på Indoor Golf Group utmanar dig i sommar att spela alla 13 banor både inne och ute. Med Sommarkortet kan du spela alla dessa banor för endast 25kr/timmen. Hur många kan du spela? Här är vår topp-5 lista på de banor som vi tycker du skall spela:

Nr. 1 Barsebäck – Lakes course

Barsebäck är en av det mest spelade banorna i TrackMan av våra kunder. En utmanade bana som först spelas i skogen med smala fairways, för att senare övergå till öppna ytor ut längs med vattnet. Bland annat så har SM i simulatorgolf spelats på den här banan, vilket visar på dess svårighet.

Nr. 2 Vallda Golf & Country Club

Vallda Golf & Country Club är en rolig och utmanade links bana som ligger på västkusten utanför göteborg. Med väl ondulerade greener krävs det att du som golfare placerar bollen väl för möjlighet till birdie. Vallda var även värdbana för Scandinavian Mixed 2021, så det är verkligen en bana som vi kan rekommendera att testa både i simulatorn och ute.

Nr. 3 Lidingö Golf Club

Lidingö Golf Club är en fantastiskt trevlig skogsbana att spela. Den sätter press på även den duktiga golfaren med att vara noggrann med sina utslag. Lidingö är även den bana där Indoor Golf Group startade upp sin första anläggning 2019. Banan ligger i Stockholm och är väl värd att besöka under sommaren.

Nr. 4 The Nationals Sweden -Lakes Course

Klassad som en av sveriges mest prestigefyllda banor är The Nationals Sweden. Banan är krävande redan från start och innehåller hela 74 bunkrar, men kan spelas olika beroende på vilken av de 7 teerna som du väljer att spela från. Vi rekommenderar starkt att testa på denna banan både inne och ute i sommar om du får möjlighet.

Nr. 5 Hinton Rönnebäck Golf Club

Det här är en av det nyaste banorna i TrackMan och på några av hålen så påminner den mycket om skottska hedbanor. De andra hålen är av mer parkkaraktär. Banan ligger i Skåne och kan falla offer för hårda vindar vilket kan göra att den spelas annorlunda ute och inne.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy