fbpx

Partnertränare Nacka Marcus Jonsson

Partnertränare Nacka Marcus Jonsson 1000 1000 Indoor Golf Group

Marcus Jonsson | Partnertränare

Marcus Jonsson heter jag och har arbetat som golftränare sedan 2016 på olika anläggningar! Från och med 2023 befinner jag mig på Ingarö GK. I vinter jobbar jag på Nacka Indoor Golf där jag har tar hand om allt från nybörjare till landslagsspelare. Tidigt i min golfkarriär insåg jag att det var mycket roligare och givande att lära ut golf än att satsa på min egen spelarkarriär. Utbildad från både PGA:s Högre tränarutbildning (HTU) samt fem år på Gymnastik och Idrottshögskolan, vilket ger mig en bred kunskap och bra förståelse kring de psykologiska, fysiska och tekniska bitarna i golf och inte minst en god pedagogisk förmåga.

Vägen till utveckling är träning, med hjälp av mig tar vi större och snabbare steg till nya nivåer. För att få till en förändring jobbar jag med att skapa förståelse för vad du ska göra, varför du behöver göra det och hur du ska träna för att utvecklas och nå dina mål.

Min svingfilosifi:
Alla kan få en enkel och effektiv rörelse som ger bra kontroll utan att kompromissa med farten i bollen, samt att ha en rörelse som inte sliter på kroppen.

Priser:
Privatlektioner: 890kr vardagar 9-16
990kr vardagar 16-20 och helger.
Erbjuder upplägg med träning över tid, enstaka träningstillfällen samt onlinecoaching.

Bokning:
Kontakt och bokning sker via 070-7746168 eller marcusjonssongolf@gmail.com

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy