fbpx

Partnertränare Malmö Hasse Bergdahl

Partnertränare Malmö Hasse Bergdahl 472 472 Indoor Golf Group

Partnertränare | Hasse Bergdahl

Hasses tränarfilosofi:

Hasse hjälper dig att uppnå dina golfmål. Det finns ju lika många svingar som det finns golfare och en stor variation på vad varje golfare vill med sin golf. Hasse är därför mån om att hålla en hög kvalitet på mina lektioner och anpassa den helt efter dina behov. De flesta golfare är inte medvetna om hur bra de faktiskt kan bli! Hasse undervisar med bollflykten som utgångspunkt för vad spelaren ska träna på. Ibland behöver ett problem tränas bort med hjälp av att man fokuserar på att skapa det motsatta problemet, t ex ett sliceproblem tränas bort genom att lära sig slå en kontrollerad hook. Hasse tar ställning till om du ska lära dig svingen från händerna till kroppen eller från kroppen till händerna.

Det viktigaste i golftekniken är grunderna: -Grepp – Uppställning -Sikte. Med dessa rätt blir rörelsen lättare att utföra och risken för kompensationer i svingen blir mindre! Kom ihåg att närspelet både är nyckeln till en lägre score samtidigt som pitchslaget i sig hjälper dig till en bättre svingteknik rent allmänt. Se till att ha koll på rätt teknik för chip och pitch, bunker och lobb så sparar du många slag på banan.

Tillsammans med Indoor Golf Group kan vi fortsätta utbilda och utveckla golfare tillsammans.

Boka lektioner på  e-post till bokning@niblickgolf.se

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy