fbpx

Partnertränare Halmstad Kristian & Nicholas

Partnertränare Halmstad Kristian & Nicholas 600 600 Indoor Golf Group

Partnertränare | Head Pro Kristian Söderström Malmborg
och Assisterande Pro Nicholas Blomqvist

Utveckla din golf med Kristian Söderström Malmborg och Nicholas Blomqvist.

På Halmstad Indoor Golf kan ni boka lektioner med någon av våra partnertränare från Haverdals Golfklubb – Head Pro Kristian Söderström Malmborg och Assisterande Pro Nicholas Blomqvist. Ett perfekt sätt att få vägledning under vinterperioden så ni kan nå maximal utveckling. Här nedan ser ni vad Kristian och Nicholas erbjuder till er som vill utveckla er golf.

Lektioner Spellektioner

50 min – 750:- 60 min – 850:-
25 min – 425:- 120 min – 1200:-
50 min DUO – 900:- 120 min DUO – 1500:-

Oavsett bokning ingår självklart matthyra i priset. Bokning sker direkt via Halmstad Indoor Golf eller genom att söka tider på egen hand på https://www.haverdalsgk.se/trana/lektioner/

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer i vår integritetspolicy om vår hantering och behandling av personuppgifter
    Integritetspolicy